EPDM Virtsa- ja lietealtaat

TeeJii virtsa- ja lietealtaat EPDM kumista

Korkealaatuinen allaskalvo, TeeJiin allasrakenteet perustuvat EPDM-kumikalvoihin, jotka ovat erittäin joustavia vedeneristyskalvoja tarjoten useita etuja. Esimerkkeinä ovat sadat asennetut kohteet ympäri Suomea. EPDM-kumikalvon etuja:

Ominaisuudet

  • Kumikalvo on erittäin joustava. EPDM-kumikalvo säilyttää joustavuutensa aina -45 °C asti mahdollistaen asennuksen kaikkina vuodenaikoina vaihtelevissa ilmastoissa ja maastoissa.
  • Kumikalvo on erittäin venyvä. EPDM-kumikalvo voi venyä yli 300 %, mikä mahdollistaa kalvon venymisen esimerkiksi pohjan kohoumien yli.
  • Kumikalvon puhkaisun kestävyys. EPDM-kumikalvolla on erittäin hyvä puhkaisun kestävyys verrattuna muihin kalvomateriaaleihin.
  • Kumikalvon ylivoimainen sään kestävyys. EPDM-kumikalvolla on erittäin hyvä vastustuskyky haitalliselle UV-säteilylle ja otsonille.
  • EPDM-kumikalvo kestää normaaleja säärasituksia hyvin yli 30 vuotta.
  • Kumikalvo on nopea ja helppo asentaa. EPDM-kumikalvoa on saatavana tehdasliimattuina noin 2400 m2 suuruisina paloina.
  • Kumikalvo on huoltovapaa.  EPDM-kumikalvo ei vaadi säännöllistä huoltoa asennuksen jälkeen. Kumikalvo on ympäristöystävällinen.
  • EPDM-kumikalvo on neutraali materiaali, jolla on vähäinen vaikutus ympäristöön tuotannon ja käytön aikana.

Materiaalilla on CE-hyväksyntä joka on vuoden 2015 alusta syrjäyttänyt aikaisemmin vaaditun Maa- ja Metsätalous ministeriön ennakkohyväksyntäpäätöksen.

Allaskalvo moniin erilaisiin kohteisiin EPDM allaskumilla saadaan varmuutta moniin erilaisiin käyttökohteisiin. EPDM -kumikalvo on edullinen materiaali kasteluvesialtaisiin ja vesikanaviin.

RPDM kalvon menestys tämän tyyppisissä kohteissa johtuu erityisesti materiaalin pitkäikäisyydestä, erinomaisista fysikaalisista ominaisuuksista ja edullisista asennuskustannuksista, kun käytetään suuria kalvokokoja. Muita käyttökohteita, EPDM -kumikalvot soveltuvat erinomaisesti myös muuhun allasrakentamiseen, keinolumen vesivarastoihin, sammutusveden varastoihin, kaatopaikkojen kansiin sekä jätevesialtaisiin.