Tillverkning

Våra produktionslokaler är belägna vid den vackra sjön Pyöliöjärvi i kommunen Kemijärvi i Lappland, Finland. Anläggningen öppnades året 2007 och består av över 2000m2 utrymme för produktion och 1000m2 lagringsutrymme utöver vårt kontor och övriga personalutrymmen.

Tillverkningen av TEEJII produkter innefattar allt från utskärning av delar och efterbehandling av ytor till montering och leverans.

Förvaring

Vi har ett omfattande lagringssystem för alla TEEJII produkter. Alla ingående kritiska komponenter i alla TEEJII produkter lagras i anläggningen i Pyöliöjärvi. Lagring av alla importerade produkter är också centraliserad till Pyöliöjärvi. Vi strävar efter att sända beställda produkter nästa arbetsdag. Ofta kommer din order att sändas samma dag, ifall produkterna finns i lager.

Installation

T.J. Pyykkönen AB har årtiondens erfarenhet av installation. Våra montörer är skickliga, högt motiverade och kundorienterade. Vi installerar stora och små samt krävande siloprojekt med vår egen montörsteam.

Underhåll

T.J. Pyykkönen AB har ett omfattande underhållsprogram. Vi utför garanti- och kontrakunderhåll av TEEJII produkter enligt giltiga garantivillkoren. Vi erbjuder underhållsavtal för både specifika produkter och kompletta lösningar. Vår underhåll- och reparationstjänst har lovordats för sin flexibilitet och professionalism. Vi är alltid redo, när kunden behöver oss.