TEEJII Utfodringssystem

TEEJII – Lufttäta spannmålssilon

För djurens bästa och lantbrukarens frihet

TEEJII – Designad för arktiska förhållanden

T.J. Pyykkönen AB har sedan 1985 erbjudit jordbruksmaskiner, utrustning och tjänster anpassade för krävande arktiska förhållanden. Idag levererar vi produkter till kunder över hela Finland och utomlands till länder som Sverige och Norge. Ensilagesilon samt utrustning är vår huvudprodukt, men vårt produktsortiment täcker allt från matare till slambassängar.

TEEJII-Esite-kansi

Ladda våra Broschyr!

TEEJII_BROSCHYR UTFUTRINGSSYSTEM

Automatiserade lösningar för boskapsgårdar

Med årtiondens erfarenhet erbjuder T.J. Pyykkönen AB sina kunder heltäckande tjänster med allt från planering till installation och eftervård. Vi hanterar alla transaktioner med professionalism och tar alla våra kunders behov i beaktande. Alla våra produkter är CE-certifierade, säkra och av hög kvalitet. Vi ger alla våra TEEJII produkter, inklusive installation, en omfattande garanti.

Importerade produkter

T.J. Pyykkönen AB importerar och representerar endast maskiner och utrustning av högsta möjliga kvalitet, så att vi kan erbjuda våra kunder en omfattande produktportfölj för alla delar av utfodringskedjan från foderbehandling till avfallshantering. Vårt omfattande produktsortiment innehåller varumärken som Firestone, Redrock, Samson, TUCHEL, ACGO Sisu Power och Keltec.

Våra svenska hemsidor är under konstruktion. Vänligen titta in senare för mer information eller kontakta oss.